10 març 2016

VISITA ESCOLA DE POLINYÀ

Un grup de 25 nens i nenes de 1r de Primària de l’escola Polinyà de Polinyà van fer una visita a les instal·lacions de l’hípica.

Els petits alumnes van poder veure d’aprop els cavalls i els ponis i conèixer de primera mà les tasques que cada dia realitzen els alumnes del PFI de Mosso de Quadra.

Com a mostra d’agraïment vam rebre una carta que us detallem a continuació:

Benvolguts,

Us agraïm el tracte rebut durant l’estada a l’Hípica el passat 10 de març. Us volem fer saber que els nens i nenes de l’escola tenen un bonic record de les vivències viscudes. Encara en parlen a les estones de conversa.

Ens agrada trobar espais on la gent i els animals demostren un gran amor en tot allò que fan. És en el tracte amb els animals que els infants senten un gran respecte vers la relació que hi estableixen. És d’agrair veure com els nens i les nenes manifesten expressions de sorpresa, de plaer, benestar i gratitud.

És com si allò que descobreixen en la relació amb els cavalls ho mostressin a través de les abraçades sinceres, carícies, donant-los menjar, observant-los amb deteniment… amb aquells ulls de vidre que desprenen vida.

Gràcies
Una forta abraçada
Joan

A l’enllaç següent hi trobareu l’apartat del bloc que l’escola ha fet de la sortida a l’Hípica de Can Taió:
<Escola Polinyà – Comunitat dels mitjans – L’equilibri entre el donar i el rebre>