29 març 2016

VISITA ESCOLES VERDES

Des del 2002, l’escola Barcanova forma part de les Escoles Verdes de Catalunya. Any rere any, alguns dels membres de la nostra comunitat educativa, participen a les jornades formatives que, des d’escoles verdes s’ofereix per continuar avançant i evolucionant cap a una escola més sostenible i amb una reducció de residus favorable pel medi ambient.

El passat dijous dia 10 de març, la jornada formativa, que s’acostuma a realitzar al CRP de Montcada, va tenir lloc a la nostra escola.

Primerament, van poder visitar l’escola i veure les darreres novetats realitzades a la hípica, a la granja-escola que s’ha creat recentment i acabant al camp de compostatge o a la reinstauració de l’hort que hem engegat aquest curs i, posteriorment, acompanyat d’un bon berenar realitzat pels alumnes del PFI de cuina, van realitzar la part de formació pertinent per aquell dia, relacionada amb el projecte ambiental de centre sense oblidar que, aquest any, la formació gira entorn l’aigua i, sempre surten alguns recursos que beneficien treballar aquest aspecte amb els i les alumnes de tots els nivells del sistema educatiu. Va ser una jornada interessant i on tots els visitants van poder gaudir de les nostres instal·lacions i de l’ambient verd i acollidor que caracteritza la nostra escola.