03 desembre 2018

DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

Barcelona s’ha sumat a la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat proclamat per les Nacions Unides. Per això, el dia 3 de desembre, s’han realitzat diferents actes socials i culturals reivindicant els drets de les persones amb discapacitat.

L’acte principal es va fer des de les 10 del matí fins a les 18:30 a la Plaça Universitat. Sota el lema “Tu i jo, els mateixos drets”, Dincat-Plena Inclusió va programar actuacions musicals, teatrals o lectures de missatges. Amb el lema ‘#Sumem Capacitats, #Sumem Diversitats’, es vol posar l’accent en els beneficis d’una societat plural i en la riquesa d’una ciutadania amb capacitats diverses. S´ha fet un acte festiu amb moltes activitats i tallers de teatre, dansa, batukades,xocolatada,….
El C.O. GSIS-Barcanova hi ha participat gaudint de les festa i amb un
taller-demostració d’enquadernació artesanal.

Els Districtes i Barris de Barcelona, oferint un ampli ventall d’activitats adreçades a tothom i d’accions de sensibilització que convidaven a la ciutadania a conèixer el col•lectiu de persones amb diversitat funcional,també han celebrat el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Amb aquesta fita, el C.O. GSIS-Barcanova va participar juntament amb altres Centres Ocupacionals i escoles del Districte, a la coreografia multitudinària realitzada al pati de la Seu del Districte de Nou Barris amb música de Macano i els Catarres. Va ser un èxit!