18 maig 2018

LA GRAN ESTRENA: AMICS SENSE FRONTERES

Amics sense fronteres és el resultat de l ‘activitat de teatre que forma part de la Programació d’Activitats del nostre Centre Ocupacional de Barcelona.

Amb l’objectiu que tots els nois i noies participessin es va crear un projecte des de zero tenint en compte les seves habilitats i així va néixer “Amics sense fronteres”.

Amics sense fronteres és una representació teatral, on un grup d’amics, convida als espectadors a viatjar arreu del món amb visites a Marroc, Hawaii, Londres, New York o Kenia … entre altres països. Entre escenes es projecta un audiovisual que ens endinsa al següent país on viatgen.

Els assajos setmanals i proves al teatre s’han fet durant dos anys aproximadament.Un cop preparada la funció, el gran dia de l’estrena va ser el 18 de maig de 2018, al teatre Casal de la Font d’en Fargues, a les cinc de la tarda. Tots estàvem molt nerviosos davant la gran assistència de públic, tant actors i actrius com l’equip tècnic. Si bé estàvem molt il·lusionats per mostrar el resultat del nostre treball.

Finalment tot va anar molt bé, el públic es va entusiasmar, emocionar … mostrant-ho amb grans aplaudiments que van fer brillar als actors i a les actrius més que mai a l’escenari.