Des de la nostra Fundació impulsem i financem projectes d’innovació social, sota la premisa de que totes les persones, independentment de les seves capacitats, han de fer una vida en societat el més normalitzada possible, amb els suports necessaris.

Els nostres projectes tenen com a objectiu contribuir a que les persones amb discapacitat intel·lectual assoleixin la màxima autonomia i inclusió en tots els àmbits de la vida.

Durant l’any 2020 el projecte estrella de la Fundació és la construcció del nou Centre Ocupacional Barcanova. Es molt més que un nou espai.El nou centre, situat al bell mig de la plaça de les antigues Cotxeres de Borbó, és una aposta per fer un centre del s XXI: amb total inclusió al barri, amb espais de desenvolupament personal i una arquitectura que aporti benestar als seus usuaris i més sostenibilitat al medi ambient.

  1. Més sostenible pel medi ambient

  2. Espai accesible i amable

  3. Inclusió al barri

  4. Edifici més saludable

Contribuïm així als Objectius del Desenvolupament Sostenible de l’ONU (ODS), que defensen ciutats més accessibles i amables per a tothom i amb menys impacte pel planeta.

Col·laborant amb nosaltres, contribueixes també als ODS i a seguir avançant junts amb les persones amb discapcitat intel·lectual.

Voldria saber com col·laborar

Gràcies pel teu interés en el nostre projecte.
Es pot col·laborar de moltes maneres i totes són molt benvingudes.

Si ens dones les teves dades ens posarem en contacte amb tu.

El vostre nom (obligatori)

El vostre cognom (obligatori)

Empresa

Telèfon (obligatori)

El vostre email (obligatori)

El vostre missatge

Si ho prefereixes, envia´ns un mail a: caprr@gsiscat.org