1. 10 novembre 2020

  GROHE CELEBRA EL SEU COMMUNITY DAY AL COSTAT DE GSIS PER A UN MILLOR FUTUR

  El passat 3 de novembre, GROHE, empresa alemanya líder en equipament sanitari i de cuina, va celebrar el seu Community Day 2020 amb una donació de productes a GSIS (Grup Serveis Iniciativa Social), una acció que rearma la posició de la companyia al costat de projectes socials.

  GROHE ha pogut aportar el seu gra de sorra amb la donació de productes per al nou Centre Ocupacional Barcanova, situat a les antigues Cotxeres de Borbó (Barcelona).

  Creat i pensat com un espai innovador, el nou Centre Ocupacional Barcanova serà un lloc accessible i amable, inclusiu amb l’entorn, saludable i més sostenible per al medi ambient, que ajudarà les persones amb discapacitat a tenir un millor futur, promovent la millora de les seves habilitats a través de diferents tallers que arribaran a més de 150 usuaris. Entre els productes oferts destaquen les aixeteries electròniques, que s’activen mitjançant un sensor (no fa falta pressionar cap botó, ni moure cap palanca), i compten amb tecnologies de límit de cabal o amb controladors de temps per a evitar les aixetes obertes. A les dutxes, per exemple, es disposa d’elements lliscants i altura regulable que permetrà l’ajust perfecte per a cada usuari.

  També destaquen els productes GROHE Zero, amb aïlladors de conductes que minimitzen la presència de plom i níquel en l’aigua potable, per a una major seguretat. A més, no podem oblidar-nos del COVID-19. La companyia ha pensat en això i per això ha inclòs aixeteries que s’activen sense contacte, ja sigui a través de sensors infrarojos o bé amb Foot Control per a les aixetes de cuina, on el ux d’aigua s’inicia o s’atura amb un cop del peu en el moble sota l’aigüera.

  Amb aquesta donació, la companyia es rearma en el seu compromís amb la societat i el medi ambient. GROHE es preocupa per l’usuari i també per cada gota del planeta. Els productes estan pensats per a facilitar el dia a dia de qui els usi, independentment de les seves necessitats, alhora que responen a una reducció del consum de recursos, d’energia i de plàstic.


 2. 25 maig 2020

  DONACIÓ DE MATERIAL DEL COL·LEGI DE METGES DE BARCELONA

  El Col·legi de Metges de Barcelona ha fet una donació de material de protecció pels usuaris de la nostra entitat.
  Des de GSIS volem agrair aquesta aportació amb la qual podem garantir la seguretat de les persones amb discapacitat intel·lectual que estan a càrrec nostre.

   


 3. 04 desembre 2019

  DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT I/O DIVERSITAT FUNCIONAL

  Cerdanyola del Vallès s’ha sumat a la commemoració del Dia Internacional de les persones amb disCapacitat i/o diversitat funcional amb una matinal reivindicativa i amb diverses activitats.

  + INFORMACIÓ


 4. 19 juny 2019

  LLIURAMENT DE DIPLOMES DELS TALLERS DE IOGA INCLUSIU

  Finalitza el curs que fan persones amb discapacitat intel·lectual del C.O.BARCANOVA-G.S.I.S. i gent gran activa a l’Ateneu.

  + INFORMACIÓ


 5. 24 gener 2019

  INAUGUREM LA NOVA SALA MULTISENSORIAL/ESPAI SNOEZELEN !!!!

  La sala d´estimulació mulitsensorial o snoezelen és un espai habilitat per a que les persones amb discapacitat cognitiva i/o física, puguin interactuar amb el món a través de l´estimulació dels seus sentits (tocar, sentir, escoltar, olorar). Es tracta d’un espai agradable, relaxant, segur i accessible tant a nivell físic com cognitiu, que afavoreix l’atenció i promou l ’exploració, el plaer i la creació de sentiments de benestar.

  L’espai està equipat amb elements regulables, que proporcionen des d’estímuls bàsics fins a complexos, com són els tubs amb bombolles, els raigs
  de fibra òptica que serveixen com a estímuls visuals o el mobiliari vibroacústic.

  Es un nou projecte que ens il·lusiona!


 6. 14 gener 2019

  CLUB DE LECTURA INCLUSIU A LA BIBLIOTECA NOU BARRIS

  El C.O. BARCANOVA-GSIS , donat l’interès, motivació i ganes de tornar-hi a assistir de tots i totes les participants del club de lectura de l’any 2018, ha valorat adequat tornar-hi a participar augmentant el nombre de lectors i lectores durant l’any 2019.

  Es tracta Club de Lectura inclusiu promocionat per la Biblioteca de Nou Barris. És una oportunitat de trobada amb altres Centres Ocupacionals del
  districte, compartint un espai de lectura adaptada en català que permet als participants , dins d’un ambient normalitzat i integrador, expressar i escoltar opinions, necessitats… potenciant la seva autoestima i autonomia social.


 7. 22 desembre 2018

  FIRA DE CONSUM RESPONSABLE I D’ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA

  Un any més, hem estat seleccionats per participar des del 21 de desembre de 2018 al 4 de gener de 2019, a la quarta edició de la Fira de Consum
  Responsable i d’Economia Social i Solidària, organitzada pel Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de
  Barcelona. La plaça de Catalunya ha estat l’escenari, en el qual hem participat entitats, empreses i projectes de l’àmbit del consum responsable i
  l’economia social i solidària.

  Ha permès donar a conèixer els serveis de caràcter social que ofereixen els nostres Centres Ocupacionals. A més a més, tenint en compte els
  valors del consum responsable que difon la fira de comerç just, cura de les persones, proximitat, producció sostenible, prevenció de residus i bon
  viure hem donat a conèixer i posat a la venta els productes d’enquadernació i bijuteria artesanal que elaborem.

  La fira ha estat un èxit en quan assistència de públic i motivació dels participants.

  Més informació


 8. 15 desembre 2018

  FIRA NADALENCA EIX MARAGALL

  Com cada any, els dies 15 i 16 de desembre, els comerciants de l’Eix Maragall, han organitzat la Fira de Nadal als Jardins de Can Xiringoi. Novament,
  el C.O GSIS Barcanova ha gaudit mostrant i posant a la venta les nostres creacions artesanals d’enquadernació.

  Donem les gràcies al gremi de comerciants per facilitar-nos la participació com a Centre de Serveis Socials del Districte de Nou Barris.


 9. 03 desembre 2018

  DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

  Barcelona s’ha sumat a la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat proclamat per les Nacions Unides. Per això, el dia 3 de desembre, s’han realitzat diferents actes socials i culturals reivindicant els drets de les persones amb discapacitat.

  L’acte principal es va fer des de les 10 del matí fins a les 18:30 a la Plaça Universitat. Sota el lema “Tu i jo, els mateixos drets”, Dincat-Plena Inclusió va programar actuacions musicals, teatrals o lectures de missatges. Amb el lema ‘#Sumem Capacitats, #Sumem Diversitats’, es vol posar l’accent en els beneficis d’una societat plural i en la riquesa d’una ciutadania amb capacitats diverses. S´ha fet un acte festiu amb moltes activitats i tallers de teatre, dansa, batukades,xocolatada,….
  El C.O. GSIS-Barcanova hi ha participat gaudint de les festa i amb un
  taller-demostració d’enquadernació artesanal.

  Els Districtes i Barris de Barcelona, oferint un ampli ventall d’activitats adreçades a tothom i d’accions de sensibilització que convidaven a la ciutadania a conèixer el col•lectiu de persones amb diversitat funcional,també han celebrat el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

  Amb aquesta fita, el C.O. GSIS-Barcanova va participar juntament amb altres Centres Ocupacionals i escoles del Districte, a la coreografia multitudinària realitzada al pati de la Seu del Districte de Nou Barris amb música de Macano i els Catarres. Va ser un èxit!